2015-04-17 19:51 #0 av: Valkyrija

För att må bra så måste du helt enkelt omge dig med saker som får dig att må bra. Det låter inte speciellt konstigt, eller vad säger ni? Jag tror att en liten förändring i vardagen kan göra otroligt mycket för måendet så här kommer några tips på hur du kan få en något bättre och gladare vardag!

1. Ordning och reda, pengar på fredag.

Jupp, eller ja.. Kanske att man fick pengar efter att man städat när man var liten och bodde hemma men har du fyttat hemifrån så har du förmodligen inte riktigt lika tur. Det har i alla fall inte jag
Att ha ordning och reda kring sig gör att man mår mycket bättre. Ett stökigt hem med saker liggandes överallt hindrar energierna från att flöda fritt och har du för mycket saker liggandes framme kan det istället skapa en negativ energi. Så håll ordning. Om man är en sådan som hatar att städa så kan jag faktiskt tala om för dig att det går att göra städning till någonting roligt, men mer om det en annan gång!

2. Omge dig med saker du tycker om.

Tycker du om växter, dekorationer, kanske någon viss färg? Fyll då ditt hem med detta! Är det någon viss färg du tycker lite extra mycket om så tyder det på att du behöver mer utav just den färgen i ditt liv. Färger utgör energier och triggar igång känslor hos oss. Jag själv skiftar favoritfärg väldigt ofta även om blå alltid funnit där. Just nu är jag mycket inne på grönt och det passar ju alldeles utmärkt nu när våren står runt hörnet!

3. Köp växter.

Det är ju inte direkt någon hemlighet att växter behövs för att vi människor ska kunna överleva så varför inte fylla ditt hem med växter i dina favoritfärger? Man kan aldrig ha för mycket växter!

4. Solljus.

Solljus är jätteviktigt för att man ska må bra och känna sig pigg. Låt inte persiennerna vara nerdragna hela dagen. Varför inte testa att sova utan att dra ned persiennerna och vakna av solljuset? 
Gå ut och njut utav dagen. Det kommer garanterat få dig att må bättre!

5. Unna dig själv saker.

Unna dig själv någonting då och då. Köp den där toppen du länge kollat på eller det där spelet du velat ha i evigheter! Det sätter lite extra guldkant på tillvaron.

Lycka till!

Vänligen, sajtvärden Taralii Hjärta