2015-04-19 15:22 #0 av: Valkyrija

Någonting som är väldigt viktigt för mig är hur man bemöter och blir bemött av andra människor. Jag är utåt sätt alltid glad och ler åt och hälsar på alla jag möter, så länge de tittar tillbaka såklart. Jag vet i alla fall att ett genuint leende från en annan människa betyder väldigt mycket för mig och det kan förändra hela min tillvaro.

Hur ser du ut när du går ute på stan ensam? Ser du underlägsen, självsäker, ledsen eller glad ut? Ditt utryck betyder väldigt mycket och andra människor påverkas både medvetet och undermedvetet utav ditt sätt att föra dig på. De påverkas helt enkelt utav den energi som du sänder ut och de bemöter dig också utefter den energin.

Jag får ständigt höra utav främligar på bussen, på stan eller vart det nu kan vara, hur glad jag ser ut och hur den glädjen smittar av sig på dem. Jag ser glad ut även om jag egentligen kanske inte alls är speciellt glad. Det är otroligt hur en människa kan påverka en annan utan att behöva göra något speciellt, ellerhur? Trots det faktum att jag är 21 år blir jag ständigt bemött som om jag vore 10 år. Tröttsamt. Men det är inte så konstigt. Jag ser mig själv som otroligt liten och underlägsen jämfört med andra människor och det känner folk av vilket i sin tur leder till att de behandlar mig just som liten och underlägsen. Vart jag vill komma med detta är att du själv bestämmer till viss del hur du blir bemött. Spela teater. Låtsas som att du är världens mest självsäkra människa. Gå rak i ryggen, huvudet högt och se glad och trevlig ut. Då kan jag lova dig att du kommer få en helt annan respons utav människorna omkring dig.

Lycka till!

Vänligen, sajtvärden Taralii Hjärta