Annons:
Etikettkommande
Läst 3888 ggr
Valkyrija
4/26/15, 12:40 AM

Kommande för: Maj 2015

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Då jag inte riktigt vet om alla medlemmar här på Socialt stöd skulle uppskatta månadsbrev så tänkte jag att jag skriver en artikel för kommande månad för att hålla er lite uppdaterade om vad som komma skall. Kanske kan vara kul att veta vad man ska tagga inför? ;)

Nu i maj kommer följande att ske:

1. Fototävling.

That's right! Tänkte dra igång en liten fototävling där alla får lov att delta. Ni kommer tillsammans rösta fram vinnaren och denne presenteras i en artikel tillsammans med foto och en liten intervju med vinnaren. Intervjun är dock helt valfri och man väljer vilka frågor man vill svara på. Hänsyn tas självfallet för de som är anonyma! 
1 maj kommer jag skapa en tråd som heter "FOTOTÄVLING: MAJ 2015" där temat samt regler presenteras så håll utkik!

2. Artikel kring träning och dess påverkan vid depression.

Det är ingen nyhet att träning är bra för det mesta så jag tänkte skriva en artikel kring träningens påverkan på oss vid depression och varför det är så viktigt att hålla igång när man är nedstämd.

3. Artikel: "Att älska sig själv"

Att älska sig själv är inte alls lätt för alla människor men jag tänkte skriva en artikel kring hur man faktiskt gör för att lära sig älska sig själv.

4. Artikel: "Hur spiritualism hjälpte mig"

Jag kommer skriva en artikel om hur spiritualismen hjälpte mig i min väg till ett bättre mående. Här inkluderar jag meditation, kristaller, healing, vägledning osv. Hoppas att ni kommer finna min historia intressant.

Njut nu fullt ut av det fina vädret. Nu äntligen börjar träd och buskar slå ut. Inte långt kvar till sommaren. Ha det fint!

Vänligen, sajtvärden Taralii Hjärta

🌺 - Travhästen söker medisar! - BlommaSajtvärd för Nyhedendom, Stenar, Socialt stöd och Travhästen.
**Medis på Huskatter och Råttor

Annons:
miamaria1970
4/27/15, 10:36 PM
#1

Det här verka ju bra ju!

Upp till toppen
Annons: