2015-04-28 23:13 #0 av: Valkyrija

Det finns så otroligt mycket underbara där människor. Människor som vill hjälpa och ge till folk de inte ens känner. Främlingar. Jag har haft turen att få en hjälp av fem helt främmande människor som jag helt ärligt inte vet hur jag någonsin skall kunna tacka.

Jag vill börja med att tacka Marie. Personen som hjälpt mig att förmedla min situation just nu. Jag är så tacksam. Det finns inga ord som kan beskriva hur glad jag är just nu för hjälpen jag och min sambo fått. 
Jag vill också tacka de fyra helt underbara människorna som hjälpt mig och min sambo att klara månaden som vi helt ärligt inte hade gjort annars. Deras hjälp betyder mer än vad ni kan ana och jag sitter här just nu... Helt mållös och säkert lite i chock. 

Mitt liv har varit tufft enda sedan jag föddes. Det kan vara svårt att tro men det är sant. Med en familj som psykiskt misshandlat mig och min mor, en far som inte hade kunnat bry sig mindre om mig, en sjukskriven och ensamstående mamma så är det väldigt tufft. Det känns nu som att mitt liv har börjat gå åt rätt håll igen och jag har nu förstått varför mitt liv har varit så otroligt tufft. En människa kan ju inte vara hur lycklig som helst utan att betala ett pris för det... Eller vad säger ni? Jag har världens bästa mamma som alltid funnits där och ställt upp. Jag har världens bästa sambo som stöttar mig och gör allt för mig och nu... 

Lite om Änglarna runt hörnet

(Klicka på den feta texten för att komma till deras facebook)

"Änglarna runt hörnet är en hjälpsida där administratörerna är privatpersoner, alltså ingen organisation. Vi förmedlar matkassar, kläder, presentkort mm mellan givare och mottagare.Tillsammans kan vi göra skillnad! Många bäckar små...

Vårt mål är att förmedla akut hjälp till så många som möjligt som är i behov av det. Vi riktar oss inte till någon speciell målgrupp utan här kan alla söka hjälp!"

Är du i behov av hjälp så vänd dig till denna sida!
Jag vill tro det bästa om alla människor men jag vet att det tyvärr finns folk som kan utnytja och kräva lite för mycket så därför önskar jag att endast de som verkligen behöver kontaktar dem för deras hjälp. Det är sådana otroligt fina människor som vill hjälpa helt främmande människor och att utnytja detta är så fel.
Till er som dock behöver hjälp, Tveka inte på att höra av er till Änglarna runt hörnet. 

Känner du att du skulle vilja vara en av dem som hjälper dem som har det tufft?
Då kan du också vända dig till Änglarna runt hörnet och tala om det.

Åter igen, tusen tusen tack till Änglarna runt hörnet och deras underbara givare!

Vänligen, sajtvärden Taralii Hjärta