Hitta vänner

Hitta vänner

2015-04-17 20:17 #0 av: Valkyrija

Här kan du efterlysa vänner. Skriv några rader om dig själv och dina intressen -

Vänligen, sajtvärden Taralii Hjärta

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2015-04-26 14:42 #1 av: kalltkaffe

Hej, söker någon att skriva med. Om vardag och sina problem. Kanske någon som precis som jag har socialfobi och ångest. Så att vi kan peppa varandra?
Jag är 21 år och bor någonstans i mitten av detta avlånga land. Om du är tjej eller kille spelar ingen roll men gärna runt min ålder.
Har en hund och pojkvän som jag älskar över allt annat men har få eller så gott som inga vänner längre. Mestadels mitt egna fel..
Tycker om fotografering, djur, natur, promenader, musik och att läsa böcker.
Så vill du ha någon att skriva med, skicka iväg ett PM! :)

Anmäl
2015-06-05 15:48 #3 av: Jess89

Lämnar ett litet avtryck här jag med.

Jag är 26 år och söker främst människor att maila med. Det kan vara allt mellan himmel och jord. Åldern är inte det viktigaste utan de vi har gemensamt.

Tycker om att fotografera, spela data och tv-spel, djur, natur, läsa böcker och barn. Skicka iväg ett pm om detta låter intressant!

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd & Anhöriga

Anmäl
2015-08-09 15:03 #4 av: [Älskamig]

Tjej på sitt 18e jordsnurr, söker nya vänner! Har intressen för att vara ute i naturen, gå promenader, lyssna på musik, sjunga, sitta vid datorn, se på film och att umgås med min pojkvän. 

Ålder spelar inte så stor roll, så länge du är pratglad och intresserad av ny vänskap. Vad vi pratar om spelar ingen roll. 

Släng iväg ett PM vettja!

Anmäl
2015-11-06 14:20 #5 av: Jess89

Puttar upp denna tråd då den kan vara aktuell för flera medlemmar.

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd & Anhöriga

Anmäl
2016-01-30 20:35 #6 av: blygisen

Hej! Jag testar lyckan i denna tråd. Är en tjej på 39 år som bor utanför Uppsala. Jag är ganska blyg och tyst och därför ganska ensam. Skulle därför vara kul att hitta trevliga människor att umgås med och lära känna. Kul om vi inte bor alltför långt ifrån varann. Någon som tycker detta låter intressant?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.