- Off topic / Övrigt

datorberoende, ensamhet.

2015-07-24 16:41 #0 av: Anonym

Är jag den enda som sitter hemma dygnet runt? om så är fallet känner jag mig ännu mera ensam :P Jag har ingen att vara med så sitter hemma vid datorn, ja datorn är kul ett tag tills jag finner mig själv bara meningslöst planlöst klicka mig runt på olika länkar ibland upprepade gånger för jag verkligen inte har något att göra. Jag kan gå från datorn och läsa en bok men har ingen koncentration, sitter över 10 timmar vid datorn varje dag. Är jag den enda?

Anmäl
2015-07-24 16:56 #1 av: [SuperNaturalBeing]

Exakt samma här! Säger ofta "nu ska jag gå och göra nått annat", sen går det flera timmar och jag sitter fortfarande kvar.  Och sitter jag inte vid datorn sitter jag framför tvn med mobilen. 

Anmäl
2015-07-25 11:22 #2 av: Valkyrija

Du är inte ensam! Jag är likadan. Det som räddade mig lite var att jag började gymma. Köpte mig ett gymkort och gick på pass som typ Yoga, Dancefloor, BodyBalance etc etc. Glad

Vänligen, sajtvärden Alyssa Hjärta

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2015-07-25 12:16 #3 av: Anonym

#2 Åh bra ide!! gymkort :) och så får man tvinga iväg sig själv, värt det!

Anmäl
2015-08-22 10:41 #4 av: [Älskamig]

Ja, jag har vart en MEGA datornörd. Tack och lov så har jag hittat lite annat att göra, så att jag kommer undan från datorn. Har kört på regeln att bl.a bara sitta vid datorn på kvällarna. 

Har också alltid varit rätt ensam av mig och inte haft någon att umgås med. MEN har ju kommit på att man kan göra väldigt mycket själv också, utan att behöva sitta vid datorn. Baka, träna, laga mat, vara ute och gå, plocka svamp/bär, städa, cykla, fota, träffa släkt & vänner, göra en god gärning för någon, gå till bibblan osv. Har du svårt att läsa bok så kan verkligen bibblan vara ett tips! Där behöver du inte ha din dator med dig och kan sätta dig i lugn och ro och bara läsa. Glad

Anmäl
2015-10-07 19:17 #5 av: [Garntroll]

Ensam. Sitter vid datorn hela dagen. Mitt sociala är på nätet. Men på något vis måste man ju ha kontakt med folk.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.