Personliga texter

Jag är tillbaka

2015-09-01 13:10 #0 av: Ravynsfair

Hej allihopa! 
Är det verkligen September redan? 

Har varit borta från sajten ett tag då jag haft otroligt mycket för mig det senaste. 
En flytt på 80 mil, anpassning till det nya hemmet och nya vanorna med en annan person, ny skola ytterligare 15mil bort och därmed massor av nya människor att lära känna. 
Det är många år sedan jag studerade och nu ska jag dessutom vänja mig vid det samt lärplattformen vi använder vilket inte existerade då jag gick i skolan sist. 

Spenderade 2 dagar i skolan förra veckan, torsdag och fredag. 
Sov igenom hela helgen då jag blev så trött av alla intryck. 
Tror jag var vaken sisodär 4h sammanlagt på hela lördagen. 

Om någon är nyfiken så läser jag upp gymnasiebetyg på en folkhögskola mitt ute i ingenstans. 
På distans vilket tvingar mig till att verkligen lära mig hantera lärplattformen. 
Till en början blir det Svenska 1&2 , Engelska 6, Religion 1 samt Historia 1b vilket jag ser mycket fram emot då det är mina favoritämnen, att jag inte skötte dem i gymnasiet! Looser

Hjärnan är lite mosig som ni säkert förstår men nu ska jag komma igång här på sajten också, har saknat er alla! Sol

Vänliga hälsningar Sanna. 
Medarbetare på Blandrashundar, HBT & Socialt stöd.ifokus Sol

Anmäl
2015-09-01 14:37 #1 av: Jess89

Kul och se att du har hittat tillbaka till Socialt stöd. Att utbilda sig är aldrig försent, har du några planer efter att du har läst dessa ämnena? Planer för framtiden är aldrig fel. Har jag märkt, men ändå är det så svårt!

Hur känns det än så länge med nya plugget? Har du lärt känna några nya människor? Hur ofta kommer du vara i skolan eller kommer all undervisning ske via internet? Minns knappt hur gymnasiet fungerar då jag läser på universitet så är stor skillnad mot gymnasiet. Glad Det kommer gå galant för dig! Ett stort lycka till med dina studier!

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd & Anhöriga

Anmäl
2015-09-01 16:04 #2 av: Valkyrija

Vad härligt att du är tillbaka! Vad härligt att få börja om lite på nytt sådär långt borta. Jag studerar ju deltid och delvis på distans 77 mil från där jag bor och jag älskar att vara där! Skrattar Vi har saknat dig massor också och det är jättekul att du är tillbaks Kramas Lycka till med dina studier Hjärta

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2015-09-01 18:09 #3 av: [Älskamig]

Så roligt att du är tillbaka Hjärta Förstår att det troligen är mycket att göra samt många nya intryck att ta in, men det verkar (som jag uppfattat det) som att det ändå funkat rätt så bra för dig hittills..? Jag hoppas det fortsätter så!Glad Började också med mycket nytt när jag började gymnasiet, även om jag bara flyttade och valde skola 8 mil ifrån mina föräldrar. Tyckte ändå om det och ångrar inte valet!Förlägen

LYCKA TILL i fortsättningenTummen upp

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.