Tävlingar

JULTÄVLING!

2015-11-28 13:38 #0 av: Valkyrija

Nu när det börjar närma sig jul så tycker vi på Socialt Stöd att det är dags för en liten jultävling! Tävlingen går till som så att du lägger upp din bästa julbild i denna tråd.
EDIT: Bilden måste vara fotad av dig!
Lite beroende på hur många som deltar plockar vi ut ett gäng finalister vars bilder sedan hamnar i en ny tråd där man får rösta på sin favorit. De bilder vi plockar ut och som hamnar i den nya tråden är de som fått flest "Bra inlägg"-röster i denna tråd så om du inte känner för att delta så är din röst väldigt betydelsefull!

De bilder som går till final plockas ut och hamnar i finaltråden den 15e december och vinnaren koras på självaste julafton! Vad är då priset? Jo, det är en månads iFokus Insider! Vill du veta mer om Insider så hittar du info HÄR

Vid övriga frågor skicka ett PM till mig, Alyssa, så svarar jag så snabbt jag kan. Vore toppen om vi kunde hålla denna tråd fri från allt som inte är tävlingsbidrag Hjärta

Lycka till! Blomma
/Moderatorerna

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2015-12-17 08:16 #1 av: Adirfen

Synd att ingen deltog

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.